Livemuziek

Op onderstaande data hebben we livemuziek in het proeflokaal.
Zie Openingstijden Bier Beleef Lokaal. Entree is gratis.

Elke laatste zondag van de maand – Doc Curran
Doc Curran’s Sunday Tea Time Blues
teatimeblues

Vrijdag 19 februari (21.00-23.00)
Riddlebox
Riddlebox is een allround coverband uit Rotterdam, met een arsenaal van pop/rock en covers van o.a. Artic Monkeys, The Kooks en Red Hot Chili Peppers. Bekijk ze ook op hun website of Facebook!

Zondag 10 april
LeBrock
LeBrock is een verzameling van vier eigenwijze muzikanten met een gezonde rockverslaving en een eigenzinnig rock repertoire: altijd nét even anders, maar altijd origineel!

We bestaan inmiddels bijna 10 jaar en spelen nog steeds juist díe nummers die we altijd al wilden spelen; het plezier spat er bij onze optredens dan ook aan alle kanten af.
Onze playlist telt een aantal onverwachte wendingen, waarbij we de argeloze luisteraars graag op het verkeerde been zetten en verrassen met pareltjes uit de rockhistorie.
We hebben een “basic” bezetting : Vocals, Guitar, Bassguitar & Drums – en we gaan muzikaal gezien zonder franje recht op ons doel af : Stevig en strak met als doel de essentie van de nummers vol te raken. Het verrassingselement speelt een belangrijke rol in ons repertoire: van the good old Kinks tot Living Colour, van de stadionrock van U2 tot Anouk, en niet te vergeten onze inmiddels bijna legendarische versie van “Whole Lotta Rosie”: kortom LeBrock is altijd afwisselend, nooit voorspelbaar.

LeBrock verzorgt een avondvullend programma met twee of drie sets, laat het publiek naar hartelust meebrullen en blaast aan het eind “het dak er af” – en niet alleen aan het einde trouwens !


Zie hier wie eerder live speelden in De Koperen Kat.