Wie speelden eerder live in De Koperen Kat

In het verleden speelden onderstaande bands live in De Koperen Kat.

Zondag 22 november (16:00-19:00) – The Greyhounds
Greyhounds-5 Landzicht-1-6-15

Greyhounds-6 Landzicht-1-6-15

Of bekijk ze op YouTube!

7 juni – Jack in the Box
“Jack in the Box speelt ‘vrouwenpower’ rock covers die net even anders zijn. Stevige, swingende nummers worden door Jack in the Box met veel plezier en energie gecoverd. Nummers van o.a. Tracy Ullman, Blondie en Shocking Blue worden stevig meerstemmig neergezet.

jack

14 juni – Queens & Ko
affiche2
Queens & Ko is een energieke band die een afwisselende set verzorgen waarin muziek en performance bij elkaar komen en waarbij vele zeer bekende Queen-klassiekers worden afgewisseld met minder bekende, verrassende muziek, allemaal uit het virtuoze Queen-repertoire.

27/28 juni
Live muziek tijdens de internationale BBQ-wedstrijd voor de Koperen Kat

8 maart – The Gentlemen of Rock & Roll
The Gentlemen of Rock & Roll
Facebook event
Fan page

15 maart – Headsmoke
Website
Facebook
Youtube

29 maart – Doc Curran
Doc Curran’s Sunday Tea Time Blues

11 januari
Nightcall

28 december, vanaf 16:00
Live Sunday Afternoon Blues van Doc Curran, aanvang 16.00 uur, uiteraard met BBQ!

Zondag 26 oktober (16:00)
Monterey Pop Experience is een Westlandse Live band van vijf zeer ervaren muzikanten met maar één doel: het tot leven brengen van de grooves uit de periode 1967 – 1976 met het geluid van nu. Het repertoire met songs van the Kinks, the Doors, the Who, the Byrds, the Stones & the Beatles, wordt moeiteloos voorzien van de authentieke grooves en krachtige meerstemmige vocalen. Knap publiek dat daarbij stil kan blijven staan.

Hey Hey, we're the Monterey's
Zondag 12 oktober
Deze keer i.p.v. de laatste zondag van de maand een optreden op zondag 12 oktober! Doc Curran’s Sunday Tea Time Blues!

Zondag 19 oktober
Op 19 oktober komt Nexo Shape langs in onze brouwerij! Deze alternative / indie band is ondertussen alweer bezig aan hun tweede album en we zijn benieuwd naar hun nieuwe materiaal.

Nexo Shape

Nexo Shape

Zondag 5 oktober (16:00)
GENTLEMEN of ROCK AND ROLL is een muzikaal samenwerkingsverband tussen een aantal gelouterde muzikanten met een lange staat van dienst, die bewijzen, dat de middelbare leeftijd geen rol hoeft te spelen in het met plezier spelen en uitvoeren van rock en roll zoals het gespeeld moet worden!

GORNR banner facebook6

Facebook
Gentlemen of Rock & Roll – I Am Here For You
The Gentlemen of Rock ‘n’ Roll – Help Me take 3
Zondag 28 september (16:00)

Aanstaande zondag van 16:00 – 21:00 vind er een benefietconcert voor de slachtoffers in Gaza plaats. 4 verschillende bands zullen deze avond hun muziek ten gehore brengen. Entree voor het concert is 5 euro, of 17,50 euro inclusief BBQ.

Benefietsconcert Gaza

Zondag 20 juli
Hello Quo! (Status Quo coverband)
Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die nog nooit van Status Quo gehoord hebben.. Wij kennen deze mensen niet! Met meer dan 64 hits op hun naam is het vrijwel onmogelijk dat je nooit een Quo songs voorbij hebt horen komen op de radio: Rocking all over the world, Down Down, The Wanderer, Caroline, Hold Your Back en Whatever you want, wie kent ze niet?

Aanstekelijke, energieke boogierock, songs die zelfs van de meest chagrijnige maandag een geweldige dag kunnen maken! Geen wonder dat er vele tributebands in de slipstroom van Status Quo zijn ontstaan: bands die willen klinken en er willen uitzien als de originele Quo.

Zo’n band is HELLO QUO! niet. Hello Quo! noemt zich graag een Quo coverband en geen tributeband. Want zeker geen lookalikes en de songs die zijn uiterst vernuftig gecomponeerd daar wordt niet aan gesleuteld. Toch klinken ze bij Hello Quo! net even anders. Omdat de bandleden anders zijn! Vele jaren podiumervaring in coverbands, bij singer/songwriters, in bluesbands.. hebben hun stempel gedrukt op wie ze zijn als muzikant. Dat valt niet uit te wissen en dat willen ze ook niet!!

HELLO QUO! Een Status Quo coverband met Hollandse eigenwijsheid.
Hello Quo!

Zondag 13 juli
Liefhebbers van stevige gitaarrock, maar ook van swingende pop komen bij Southend 68 absoluut aan hun trekken. Southend 68 bestaat ruim drie jaar in de huidige bezetting en speelt uiteenlopende covers van Lenny Kravitz, the Black Crowes, Pearl Jam tot Anouk, Pink en K’s Choice. Met een zanger en zangeres in de gelederen komen diverse stijlen aan bod: van melodieus tot ronduit heftig. Eén ding staat voorop: het moet knallen! De band bestaat uit Ton van Schilt (zang & gitaar), Marjoleine Ditz (zang), Gerard Nijboer (gitaar), Piet Bralten (bas) en René de Bie (drums). De band treedt regelmatig op in de regio en staat voor een avondje feest.
Southend 68

Zondag 6 juli
M@D-K
M@D-K is een all-round coverband met een gevarieerd repertoire, van de jaren 70 tot aan heden. Ze zijn alle enthousiaste, zeer ervaren muzikanten en hun repertoire varieert van Amy Winehouse tot aan U2 en van The Blues Brothers tot aan The Beatles.
mad-k

Zondag 22 juni 2014
The Jabbeyzz
Woerdense jazz-band. Steeds vaker wordt pop-repertoire gespeeld op een jazz-manier en werken pop-bands met jazz-muzikanten. Dit is terug te horen in de nummers van de Jabbeyzz. Zwoele latin stukken met een hippe beat en stevige pop-songs in een relaxte jazz-sfeer.

Jabbeyzz 2012
Zondag 18 mei 2014
The Bullfrog Blues Band uit Delft
bullfrog

Zondag 4 mei 2014
Rond 15.00u komt Almost Blues langs bij de Koperen Kat voor een swingend optreden.

Zondag 11 mei 2014
Met hun veelzijdige bezetting covert Now Or JeNever in sneltreinvaart allerlei rock-, pop-, blues- en soul-klassiekers, van Queen en Bruce Springsteen tot Robbie Williams en Sam & Dave.

Now or JeNever

Zondag 20 april 2014
Blues & Beyond

Dr PéPé en Silly Soulman, de resident DJ’s van Swing Verder en Blues Swing, komen graag wat lekkere lome lounge of liever wat leven in de brouwerij brengen met hun eigenwijze mix van Blues & Soul, Nederbeat & Retrorock, Ska & Surf. “Ga voor verzoekjes naar de Jukebox op Swing Verder.nl!”

Swingverder.nl

Zondag 13 april 2014
Fer Kok en Arno Kooy, de brouwmeesters van de Amsterdamse Brouwerij De Prael, hebben hun passie voor het Nederlandse levenslied geuit door al hun bieren te vernoemen naar vertolkers van dit genre.
Nu uiten zij deze liefde door met ‘Trio Henk Vos’ zelf live in ons proeflokaal de authentieke Smartlappen ten gehore te brengen.
“Ach vaderlief, toe drink niet meer. Ik vroeg het al, zo menige keer…”
fer_kok
triohenkvos

Zondag 6 april 2014
Een geluid als een aanstormende stoomtrein vol woest-drinkende countryrockers. Een galopperend paard met een vloekende bankrover in het zadel. Een vierkoppig monster dat zijn recht doet gelden. Wat is toch dat geluid?

Het is Baby Face Nelson, een band uit Utrecht en omstreken die je nacht overhoop gaat halen. Wees voorbereid op een avond vol wilde country, honky-tonk en punkrock waar je oren van gaan wapperen en je lever van gaat klapperen. De liefde voor Johnny Cash, Waylon Jennings en Hank Williams (I en III) worden door een gezamenlijk rock’n’roll-verleden vertaald in een razende live-act waarbij het bier rijkelijk vloeit en de tent op zijn kop gaat.

Baby Face Nelson

Meer informatie over Baby Face Nelson vind je op:

Zondag 9 februari 2014
Doc Curran and The Revelators
In de volledige elektrisch versterkte bezetting!!!
doccurran

Zondag 5 januari 2014
Een speciale gelegenheidsformatie: Bullfrog Bluesband en Nightcall. Lekkere rauwe blues dus in combinatie met ouderwetse rock ‘n’ roll!
bullfrog

nightcall

Zondag 15 december 2013
Doc Curran
Onze enige echte TU Blues professor…
doccurran

Zondag 1 december 2013
The Jabbeyzz
Woerdense jazz-band. Steeds vaker wordt pop-repertoire gespeeld op een jazz-manier en werken pop-bands met jazz-muzikanten. Dit is terug te horen in de nummers van de Jabbeyzz. Zwoele latin stukken met een hippe beat en stevige pop-songs in een relaxte jazz-sfeer.
jabbeyzz

Zondag 24 november
Mol
De underground rock band uit Spijkenisse. Mol is te herkennen aan typische samenzang, verrassende momenten en een afwisseling tussen zware geluiden en dromerige sferen.
mol

Zaterdag 23 november 2013
Doc Curran and The Revelators
Gives you “Dirty Old Blues” straight to the bone like a religion. It’s a strong medicine for mankind. Hallelujah.
doccurran

Zondag 17 november 2013
The BottleCaps
Een garage rock-band uit Delft, met een swingende semi-akoestische jaren ’50 getinte set en een elektrische garage rock set.
bottlecaps

Zondag 10 november 2013
Puck & the Pyjammahs
Delftse band met songs met jazz-invloeden en pop-ingrediënten. Daarbij een stem met soul, pakkende melodieën en teksten, afgewogen arrangementen…
puck

Zondag 3 november 2013
Vier Maten
De Delftse Nederlandstalige cover-band Vier Maten put uit het rijke repertoire van mooie Nederlands- en Vlaamstalige liedjes en spelen daarmee op eigen wijze.
de_vier_maten

Zondag 27 oktober 2013
Benefiet-optreden Doc Curran and The Revelators: ihkv steun aan De Dondervogels welke tbv het goede doel deelnemen aan de Amsterdam Dakar Challenge
ENTREE € 5,- (geheel ten bate van het goede doel: Het Amsterdam Dakar Challenge Solar Parc in Batokunku, Gambia)
amsterdam-dakar

Vrijdag 18 oktober 2013
17:30 u. Doc Curran and The Revelators
KK gig 18th

Zondag 6 oktober 2013
The Bullfrog Blues Band uit Delft
bullfrog
Lees hier de post over dit event.

Zondag 29 september 2013
Deze zondag bracht Doc Curran zijn band mee: Doc Curran and The Revelators
doccurran
Lees hier de post over dit event.

Zondag 22 september 2013
De nu al legendarische, van oorsprong Ierse, Delftse TU Blues Professor Doc Curran solo. Stiekem kwam zijn blues harp buddy Cuan hem, en ons, verrassen met een bezoek vanuit Belfast, en hadden we heerlijke rauwe harmonica als back-up.
catfishblues

7 september 2013
Op de officiële opening van de brouwerij & Brouwerij Jaarfeest hadden we maarliefst VIER bands:

Op herhaling na het succes van 7 april, de Goudse rockformatie Ammocave
ammocave

De Haagse hardrockband Mutt Dog County
muttdogcounty

Sephirah de Waddinxveense rock-/metalband met zowel eigen repertoire als covers, dit maal zonder zanger/bassist wegens ziekte, maar superieur à l’improviste opgevangen door de rest van de band
sephirah

en de soul- en feest-formatie Bought and Souled met haar roots in Delft, de band die (bijna) alle voeten van de vloer kreeg
Bought And Souled

Zie hier de post over dit event.

4 augustus 2013
De Delftse prog-rockband Papa Be Good
Papa Be Good
Zie hier de post over dit optreden.

21 juli 2013
De Delftse Bluesband Doc Curran
doccurran1
Zie hier de post over dit optreden.

7 Juli 2013
De Geleense zangeres Mieke Hansen onder begeleiding van toetsenist Steven van Kempen (geluidsfragment)
miekehansen

en de Delftse DJ Remco Ruijgers (geluidsfragment)
remcoruijgers
Zie hier de post over dit event.

7 April 2013
De Goudse rockformatie Ammocave.
Ammocave
Zie hier onze post over het optreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *